Lokal maskinforretning i vækst på skue

Maskinforretningen A.P. Jørgensen A/S i Ribe har det seneste år oplevet vækst. Virksomheden er igen i år at finde blandt maskinudstillerne på Ribe Dyrskue

Intet dyrskue i Ribe uden en flot bred vifte af maskinudstillere. Èn af dem er A.P. Jørgensen med hovedkvarter i netop Ribe by, der igen i år vil være at finde blandt maskinudstillerne på det traditionsrige dyrskue.

A.P. Jørgensen har de seneste år været inde i en yderst positiv udvikling, hvor resultatet på bundlinjen fra 2021 til 2022 steg med ikke mindre end 265 procent.

Maskinforretningen er kendt for sit store og brede program af landbrugsmaskiner, traktorer og udstyr, hvor ikke mindst Claas er et af de vigtige omdrejningspunkter.

Derudover består maskinprogrammet blandt andet af Bednar, Spearhead, Fliegl, Samson, Kongskilde, Köckerling, Amazone, Lemken og Kverneland.

A.P. Jørgensen er i øvrigt en af Danmarks ældste maskinforretninger, som kan dateres tilbage til 1896 i en smedje ude i Bøel ved Gørding, som blev startet af Anders Th. Jørgensen.

Læs også