Ejendomsmægler går solo på landbrug

Ejendomsmæglerformaet Riishøj er pr. 1. januar gået solo indenfor landbrug, efter en årrække som en del af mæglersamarbejdet Agriteam

Peder Riishøj og Merete Schwartz, Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj. Arkivfoto
Peder Riishøj og Merete Schwartz, Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj. Arkivfoto

Hos Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj har Peder Riishøj og Merete Schwartz specialiseret sig i salg af netop gårde og lystejendomme, og udover at have mere end tredive års erfaring i branchen, så bor parret selv på en landbrugsejendom, dyrker 65 hektar jord og avler friserheste.

I godt et årti har de også været en del af mæglersamarbejdet Agriteam, men pr. 1. januar i år, er de gået solo igen på landbrugsdelen i deres virksomhed.

Et skifte, der imidlertid ikke får betydning for de mange nuværende og fremtidige kunder, der fortsat vil kunne trække på den store ekspertise omkring køb og salg af gårde og lystejendomme, som Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj tilbyder fra kontoret i Horsens.

- Der er ikke to ejendomme, der er ens, og derfor kører vi ofte et tæt parløb med sælger et halvt til et helt år før, at ejendommen bliver sat til salg. Der kan for eksempel være forskellige skattemæssige ting, som der skal tages stilling til, inden ”Til Salg”-skiltet hamres i jorden, siger Merete Schwartz, som er leder- og pengeinstitutuddannet, særligt indenfor ejendomshandel.

- Vi skal have et nyt logo, nye visitkort og en ny hjemmeside, men ellers er alt, som det plejer. Vi bliver ved med at tilbyde en kompetent og detaljeorienteret rådgivning til vores kunder, oplyser Peder Riishøj der foruden at være indehaver af sit eget ejendomsmæglerfirma, også er formand for Dansk Ejendomsmæglerforenings landbrugsudvalg.

Se mere på www.riishoj.dk

jba

Læs også

Nye tal: Jordpriser står stille
Analytiker: Derfor stiger jordprisen ikke
VKST og Nybolig Landbrug indgår tæt partnerskab
Sværere at få straksfradrag for ombygning og tilbygning
Få alle fejl og mangler med i købsaftalen
Sådan sparer du skat ved salg af ejendommen