EuroTier bliver afholdt i denne uge

Europas største husdyrsudstilling EuroTier 2021 og energiudstillingen EnergyDecentral bliver afholdt i denne uge fra 9. til 12. februar. Det sker digitalt på grund af coronasituationen.

Normalt afholdes EuroTier og energiudstillingen EnergyDecentral i Hannover Messecenter, men i år bliver det anderledes. Begge udstillinger bliver nemlig afholdt digitalt, hvor man hjemmefra kan tilgå udstillingen og finde inspiration til bedriftens animalske produktion og en række spændende nyheder indenfor for vedvarende energi.

DLG har i den forbindelse udviklet en helt ny online platform, der er nem at tilgå. Det eneste krav, der stilles til de besøgende er internetadgang, højtalere eller hovedtelefoner, adgang til en mikrofon samt adgang til et kamera.

Efter registreringen på den nye onlineplatform har man fuld adgang til at udforske både EuroTier- og EnergyDecentral-udstillingerne.

Er allerede i luften

Der er tilmeldt over 1.400 udstillere til den digitale version af EuroTier 2021 og de kan alle tilgås allerede fra i dag. Udenfor Tyskland har 900 udstillere tilmeldt sig messen. Fra Holland er der tilmeldt 143, Frankrig 109, Italien 80, Kina 59, Spanien 57, Østrig 55, Danmark 53, Belgien 40, Storbritannien 30, Polen og USA 27 udstillere.

Der er 80 godkendte nyheder, og der er uddelt én guldmedalje og syv sølvmedaljer til EuroTier-udstillingen.

EuroTier-guldmedaljen gik til det hollandske firma CowToilet fra Hanskamp AgroTech BV for at reducere ammoniakemissioner fra kvæghold. Teknikken bag er udviklet af virksomheden selv.

CowToilet består af en foderstation og et opsamlingssted, hvor urinen fra koen opsamles og dermed reducerer ammoniakemissionen.

På EnergyDecentral, der er en energiudstilling, som bliver afholdt samtidigt med EuroTier-udstillingen, er der uddelt en guld- og en sølvmedalje.

Mange muligheder

Hvad er forskellen fra mit fysiske besøg til den digitale udstilling?

- Landmænd fra Danmark er berømte for at være yderst effektive og gode til at netværke, og de vil have stor glæde af vores nye onlineplatform, fordi det giver en effektiv måde at finde både produkter og producenter på. En landmand fra Danmark, der er interesseret i for eksempel produkter til svineproduktion, kan hurtigt finde de relevante udstillere. Det skyldes, at platformen tilbyder en fuld tekstsøgning, der lynhurtigt foreslår de relevante udstillere og produkter for den besøgende, siger Ines Rathke, der er projetmanager på »EuroTier digital«.

Hvordan kan jeg møde udstillerne, via video, livechat eller hvordan?

- De 1.400 udstillere er allerede klar, hvor man kan lave aftaler med udstillere, og fra næste uge i dagene 9. til 12. februar kan de besøgende være online med udstillerne via video og livechat som på en fysisk udstilling. Man sender en anmodning om en aftale og vælger dato og tid for et besøg hos de udstillere, man vil besøge. Der er også mulighed for at besøge udstillere uden forudgående aftale via onlineplatformen, forklarer hun og tilføjer, at platformen vil være åben frem til midten af april måned.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

 

Læs også