Der er fordele og ulemper ved tilsætning af syre
Tilsætning af syre kan begrænse tabet af syntetiske aminosyrer, men det skal også kunne betale sig økonomisk.

Ifølge svinekonsulent Jonas Bøge Breinholt, LMO, så er det muligt at begrænse tabet af de syntetiske aminosyrer, hvis man tilsætter to promille myresyre i vådfoderet eller en procent benzoesyre i tørfoderdelen. Arkivfoto: Camilla Bønløkke
Det er kendt viden, at i vådfoder foregår der en fermentering, hvis foderet ikke udfodres straks. Og med mindre man har restløs vådfodring, så er der altid en vis mængde foder, der står i rørene og en restmængde i blandetanken, hvor selve restmængden står og gærer til næste udfodring.
Ifølge svinekonsulent Jonas Bøge Breinholt, LMO, så er det de tilsatte syntetiske aminosyrer, der tabes unde
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her