Sætter fokus på afsætning

Hvad skal der til, for at afsætning af lokalt producerede fødevarer bliver en succes. Agrovi sætter fokus på emnet.

Alle taler om bæredygtighed, lokale madoplevelser og unikke specialiteter som det nye store marked. Men der findes også mange eksempler på forliste fødevareprojekter, så hvad skal der egentlig til, for at det bliver en god forretning?Det spørgsmål stiller projektleder Pernille Mariny Modvig, Agrovi Akademiet, i forbindelse med, at Agrovi og Nordsjællands Landboforening inviterer til den sidste workshop i serien Fremtidens Fødevareproducenter, der forbereder deltagerne på de vigtigste skridt, fødevareiværksætteren skal tage, før produktet kan blive en levevej.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også