Alle taler om bæredygtighed, lokale madoplevelser og unikke specialiteter som det nye store marked. Men der findes også mange eksempler på forliste fødevareprojekter, så hvad skal der egentlig til, for at det bliver en god forretning?Det spørgsmål stiller projektleder Pernille Mariny Modvig, Agrovi Akademiet, i forbindelse med, at Agrovi og Nordsjællands Landboforening inviterer til den sidste workshop i serien Fremtidens Fødevareproducenter, der forbereder deltagerne på de vigtigste skridt, fødevareiværksætteren skal tage, før produktet kan blive en levevej.

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen

Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.

Allerede abonnent? Log ind her

Få ubegrænset adgang med abonnement