Landboforening donerer penge til friplejehjem og daginstitution

Indtægterne fra salg af mad ved Åbent Landbrug på Skralborg har Landboforeningen Midtjylland doneret til omsorgsklovnen Luni Smil.

Til Åbent Landbrug bragte Luni Smil glade blikke frem ved både store og små.

I forbindelse med Åbent Landbrug på Skralborg ved Anne Arhnung og Niels Dengsø Jensen ved Løgstrup, var der blandt andet besøg af omsorgsklovnen Luni Smil.

Hun underholdt børnene og bragte smilene frem ved både store og små.

Det blev en succes og Landboforeningen Midtjylland besluttede, at indtægten for salg af mad skulle doneres til Luni Smil.

- Familien på Skralborg har ønsket, at pengene skal bruges til at finde ekstra smil frem på beboerne på Friplejehjemmet i Løgstrup og børnene i Naturbørnehuset Knuden i Knudby, lød begrundelsen.

Derfor besøgte Luni Smil forleden Landboforeningen Midtjylland, Anders Ahrenfeldt og Lene Havtorn.

- Luni har en evne til at finde glæde og evner frem hos dem, hun kommer i kontakt med, det kan være en svær dement, som pludselig synger med på en af hendes sange, ordblinde finder styrke til at gøre ting, som de ellers ikke har gjort tidligere, stille børn kommer ind i fællesskabet via leg og sang, lød det.

- En klov er uden tid og du skal være modig i den du er, sagde Luni Smil.

Der var ikke meget sol på himlen den dag Luni Smil kom forbi Asmildklostervej. og det kunne få smilet frem på både Anders Ahrenfelt og Lene Havtorn.

Læs også