Landboforening klar med online bedriftsbesøg

Djursland Landboforenings årlige forårsbedriftsbesøg er i år blevet aflyst grundet corona. I stedet er foreningen sprunget ud i et lidt alternativt landmandsbesøg direkte på internettet.

Djursland Landboforening afholder normalt hvert år bedriftsbesøg på tirsdage i maj og til dels juni måned. Hvert besøg har trukket langt over 100 besøgende, men de er i år alle blevet aflyst grundet corona.

Derfor er landboforeningen nu klar med et online bedriftsbesøg, alt imens der arbejdes på et muligt bedriftsbesøg til efteråret.

Online bedriftsbesøget er delt op i to videoer. I den første video fortæller gårdejer Erik R. Jensen, som driver Faiskær ved Voer på Djursland, om ejendommen og bedriften. Erik R. Jensen er ligeledes indehaver af Djurslands første minivådområde. I denne video kan du også høre Rikke Skyum, chef for Land, miljø & erhverv, Djursland Landboforening fortælle mere om historien bag minivådområdet og selve udførslen af det.

I den anden video er vi på markbesøg hos Erik R. Jensen. Her kan man høre Peter Hvid, planteavlskonsulent i foreningen, fortælle om sidste nyt fra marken.

Videoerne kan se på foreningens hjemmeside.

teba

Læs også