Generalforsamling: Veteranaktiviteter trods coronaen

Klubbens webmaster, PR-mand, fotograf og videomand, Erik Tvedskov fra Kerteminde, blev hædret med »Den Gyldne Skovl«.

Mange foreningsaktiviteter har i det forgangne år været aflyst. Det kommer til at præge beretningerne på generalforsamlingerne i den kommende tid. Dog ikke i Motor og Veterantraktor Klubben Fyn, hvor formanden Bo Fonager Lindholm ved mandagens generalforsamling brugte 20 minutter på en gennemgang af de trods alt mange aktiviteter, som var blevet gennemført i 2021.

- Således mødes mange medlemmer til både forårsdagene i Strib og i Rudme med gødningskørsel og pløjning. Også høstdagene i både Vester Hæsinge, Den Fynske Landsby og ved Lumby Mølle blev gennemført, og den store aktivitetsdag med pløjningen på Brobygård havde over 70 deltagende pløjere og 500 gæster, fortalte formanden og sluttede af med omtalen af roedagen på Tåsinge, som også havde 500 besøgende.

Bo Fonager Lindholm glædede sig over opbakningen til klubben, som med aktuelt 280 medlemmer er den tredjestørste veterantraktorklub i landet. Og ikke mindst takkede han de mange frivillige, som lægger mange kræfter i klubarbejdet.

En af dem er Erik Tvedskov fra Kerteminde, som ved generalforsamlingen blev hædret med »Den Gyldne Skovl« som klubbens ihærdige webmaster og pr-mand gennem mange år. Erik Tvedskov filmer og tager fotos ved alle arrangementer, og har senest oprettet en facebook-gruppe for klubbens medlemmer.

Ved valghandlingen blev suppleant Jens Andersen, Bogense, valgt til bestyrelsen i stedet for den hidtidige næstformand Knud Bjerring Hansen, Hundslev. Rasmus Thiesen fra Langeland blev ny suppleant til bestyrelsen.

Læs også