Få pladser på studietur i januar til Tanzania

Er du til noget helt anderledes med landbrug, varmt vejr, giraffer med meget mere, er det nu, du kan tilmelde dig til en studietur 9.-21. januar 2022.

Kendere af Tanzania vender ofte tilbage – og fortæller med begejstring om deres besøg i landet.

For Tanzania er nok et af de afrikanske lande, som byder på mest i form af landbrug i mange afskygninger, nationalparker med rigt dyreliv og en befolkning, der nok er fattig efter vores målestok, men som også udstråler livsmod og vilje til forandring.

Alt dette er inkluderet i denne studietur tilrettelagt for landmænd med ægtefæller. Både dem, der bare vil finde brugbar viden til egne bedrifter, og dem, der måske overvejer at investere i det store land?

Senest på mandag

På den 13 dage lange studietur er Per Østergaard rejseleder med godt lokalkendskab fra flere rejser til Tanzania i forskellige sammenhænge – også her i 2021. Han oversætter også til dansk fra engelsk, så alle kan følge med.

Der er mulighed for at vælge afrejse fra enten Billund eller Aalborg – og læg mærke til, at der maksimalt kan være 20 gæster på denne spændende studietur. Den koster 24.375 kroner i delt dobbeltværelse – se program, m.v., på www.rejsogoplev.dk

Det er Effektivt Landbrug, som sammen med rejsogoplev står bag rejsen, hvor deadline er forlænget til på mandag den 25. oktober. Tilmelding enten via www.rejsogoplev.dk eller skriv til niels@rejsogoplev.dk.

Læs også