Kødkvæg på mexicansk
- Vi har det frit og godt. Kan selv tilrettelægge produktionen, som vi vil. Jeg ser ikke behov for nogen forandringer, siger ejeren af Los Toritos-farmen midt i Mexico.

Ejeren af Los Toritos-farmen (tv) med kødkvæget i baggrunden diskuterer den seneste prisudvikling med hans to nabo-farmere. Fotos: Jørgen P. Jensen
Der bliver ikke sparet på hormoner, antibiotika og anabolske steroider, når køddyrene på den mexicanske feedlot, Los Toritos, skal vokse sig store.
Effektivt Landbrug er på besøg for at få en snak om produktionen af oksekød, som mexicanerne holder meget af. Og for at høre om dansk svinekød kunne være en mulig erstatning.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her