Nicaragua satser på at få mange flere ranchejere
Oksekød fra Nicaragua skal gøres til et kendt kvalitetsmærke i Europa og USA. - Og vi har allerede kvaliteten, understreger ranchejer Silvio Rodriguez.

Fodermesteren her malker de knap 50 køer en enkelt gang i døgnet – kl. 5.30.
Allerede i dag har Nicaragua den største oksekødsproduktion i Mellemamerika.
Men det store land har enorme arealer og plads til meget mere kødkvæg.
- Vores oksekød har en kvalitet, der efterspørges i stigende grad; det er magert og i princippet økologisk, da kvæget græsser på arealer, der hverken får kunstgødning eller pesticider, fortæller Silvio Rodriguez.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her