Hjælp til heste med ondt i leddene

Sundhedsshoppen har i årevis tilbudt et tysk kosttilskudsprodukt til mennesker med ledproblemer – nu er turen kommet til dyrene – nærmere betegnet hestene med produktet Equo aktiv

I mange år har Sundhedsshoppen forhandlet produkter, der hjælper mennesker med stive, ømme og slidte led samt andre helbredsmæssige udfordringer så som maveproblemer, kolde hænder og fødder, kramper og mangel på vitaminer og mineraler. Nu er tiden kommet til også at hjælpe heste med deres led problemer. Derfor tilbyder Sundhedsshoppen nu Equo aktiv - et kollagen produkt til heste.

Flydende kollagen til heste

Produktet er et helt naturligt produkt baseret på specielle kollagen-peptider til at understøtte brusk og led hos heste. Det er det første produkt på markedet baseret på denne teknologi og baseret på en gelformulering. Denne sammensætning til heste er udviklet over en periode på tre år i samarbejde med dyrlæger fra Tyskland og USA.

Produktet er, ifølge indehaver af Sundhedsshoppen, Kirsten Bak Hansen, blevet testet over en længere periode under opsyn af dyrlæger på flere heste med en stor forbedring af hestens led, både som forebyggende og til at afhjælpe slidte led, der er ømme, stive og gør ondt. Det er desuden garanteret fra producentens side, at produktet er helt naturligt og dopingfrit.

Afprøvning på det danske marked

Det nye produkt kom på det danske marked i november 2021, og Kirsten Bak Hansen, der har mange års erfaring i at hjælpe mennesker med slidte, ømme og stive led, udnytter denne erfaring til at formidle det nye produkt til heste, som eneforhandler af produktet i Danmark.

Udover at have testet produktet i Danmark henviser Kirsten Bak Hansen også til udenlandske studier og undersøgelser af slidte led hos heste.

Blandt andet et EU-studie på heste fra juli 2020, hvor man har undersøgt, hvordan den rette dosis af kollagen i den rette let optagelige kvalitet kan gøre en forskel på heste, der har ondt og har andre led plager.

Deltager på Hest og Rytter

Netop for at udbrede kendskabet til det nye kollagen produkt i flydende form til heste, vil Sundhedsshoppen være at finde på Hest og Rytter messen i Herning messecenter i dagene 10.-14. marts.

Udover det nye produkt til heste, vil der også være de gængse produkter til de ryttere, som måtte have ondt i leddene eller andre skavanker.

Læs også