Hvor ligger årets rideklub?

Dansk Ride Forbund uddeler hvert år prisen Årets Klub. Det er muligt at indstille jeres klub frem til 31. december.

Dansk Ride Forbund ønsker at sætte fokus på en klub, der har gjort en særlig indsats og som kan virke til inspiration for andre klubber. Dette gøres ved uddeling af en pris til Årets klub, som hædres og belønnes med 20.000 kroner i forbindelse med repræsentantskabsmødet i april.

Baggrunden for at uddele prisen »Årets Klub« ligger i, at Dansk Ride Forbund ønsker at sætte fokus på en klub, der har gjort en særlig indsats indenfor en eller flere områder i det forgangne år, og kan virke som inspiration for andre klubber.

Ifølge rideforbundet kan alle klubbestyrelser og distrikter under Dansk Ride Forbund indstille en klub, som fortjener prisen.

Kriterier for indstilling til Årets Klub

Der er naturligvis en række kriterier, der skal opfyldes, hvis klubben skal kunne indstilles til prisen, herunder at Årets klub er medlem af Dansk Ride Forbund:

Årets Klub skal have ydet en særlig indsats indenfor en eller flere af følgende områder:

● Klubben er gået nye veje indenfor rekruttering af nye medlemmer og/eller har oplevet stor fremgang i klubbens medlemstal

● Klubben er gået nye veje indenfor medlemspleje og fastholdelse af deres medlemmer

● Klubben er gået nye veje for at værdsætte og respektere det frivillige arbejde og/eller klubben har gjort en særlig indsats for de frivillige

● Klubben er gået nye veje indenfor afvikling af stævner, der imødekommer rytternes ønsker

● Klubben er gået nye veje indenfor samarbejde med skoler, institutioner, SFOer eller kommuner

Indstilling

Er det jeres klub der har gjort en ekstraordinær indsats i løbet af året, så kan I indstille klubben til Årets klubpris.

Dette gøres ved at sende en indstilling til Dansk Ride Forbund på info@rideforbund.dk inden den 31. december. Indstillingen skal indeholde argumentation for, hvorfor den indstillede klub skal kåres som årets klub. Læs mere om kriterierne og hent indstillingsskemaet på rideforbund.dk.

Læs også