Rid en tur og støt Hestens Værn

Agria Dyreforsikring donerer 10 kroner pr. hest og rytter, der deltager i årets Naturridt og dokumenterer det på de sociale medier.

Agria Dyreforsikring arrangerer Naturridt i weekenden den 23. og 24. september. Det gør Agria Dyreforsikring for at samle penge ind til Hestens Værn og lover, at for hver tilmeldt hest og ejer, der deltager og deler deres tur, donerer Agria 10 kroner ubeskåret til Hestens Værn. Der er sat et samlet maksbeløb på 10.000 kroner.

Man deltager ved at tage en ridetur i eksempelvis skoven og dele et billede eller video af turen. Billedet skal lægges op på enten Instagram eller Facebook og hashtagget #agrianaturridt skal sættes ind i teksten til opslaget. Opslaget skal være offentligt tilgængeligt.

Er man medlem af en rideklub, anbefaler Agria, at man får flere til at tilmelde sig, da der er et gavekort på henholdsvis 1.500, 1.000 og 500 kroner på højkant til de tre rideklubber, som kan samle flest tilmeldinger. Derudover er der lodtrækning om tre gange akuttasker fra Agria blandt alle deltagere.

Agria Naturridt 2023 arrangeres også i Sverige, Norge og England.

Det er gratis at deltage, og man tilmelder sig på agria.dk

Hestens Værn

Hestens Værns primære opgaver er at sikre heste og ponyer bedst mulige forhold. De følger op på anmeldelser om vanrøgt og mishandling af heste, og de oplyser om hestens korrekte pasning, pleje og brug.

Hestens Værn er aktiv partner i offentlige organer. De afholder landsdækkende temaarrangementer og støtter forskningsprojekter, der kan forbedre heste og ponyers forhold. De samarbejder ligeledes med andre dyreværnsorganisationer, dyrlægeforening, hesteorganisationer, -konsulenter, landbrugsskoler, tekniske skoler mv.

Læs også