Åbent hus hos Nyt Hesteliv

Internatet byder indenfor i de nye omgivelser ved Morud på lørdag.

ARRANGEMENT Internatet »Nyt Hesteliv« blev startet i 2005 ved Blommenslyst af Janne Junker, med det formål at hjælpe mishandlede og vanrøgtede heste. Desværre er det et stort skjult problem i Danmark, og derfor har internatet løbende måtte udvide kapaciteten for at kunne tage imod de mange syge og skadede dyr.

Derfor måtte Nyt Hesteliv sidste forår rykke til den og endnu større faciliteter. På ejendommen på Søndersøvej 144 ved Morud befinder der sig i øjeblikket ikke mindre end 94 dyr, som har et 20 hektar stort naturareal til rådighed. Det er indhegnet til vandrefolde og stier, så de mange heste og ponyer kan bevæge sig frit rundt.

- Det er nu 16 måneder siden, vi flyttede til vores nye domicil, og derfor inviterer vi nu til åbent hus, hvor man kan nyde de nye omgivelser og ikke mindst besøge alle vores heste, ponyer og æsler, siger formand Janne Junker forud for arrangementet, som finder sted på lørdag den 29. august.

Der åbent for alle interesserede fra klokken 14 til 17. Der er ingen tilmelding og entré er gratis.

Der bliver blandt andet mulighed for at få en guidet tur eller selv gå rundt uden om hestenes stier og folde. Desuden vil der være små boder, hvor der kan købes kaffe/the og kager mm. Der vil også være salg af lodsedler, og man har mulighed for at blive sponsor for en hest, pony eller æsel. Endelig er der også salg af brugt rideudstyr.

I næste uge bringes en større reportage fra Nyt Hesteliv i Morud i forbindelse med avisens temasider om heste.

eh

Læs også