bannerPos

Fin kvalitet og pæne udbytter i korn

Kvalitet og udbytter ser ifølge Hans Otto Ewers rigtig fine ud i vinterbyggen. Udbytterne ligger fra 7 til 8,5 tons. Også vinterhvede og vårbyg har han høje forventninger til. Foto: Brdr. Ewers

AF: MAJBRITT CHRISTENSEN

FAGJOURNALIST
20-07-2020 21:10
Indtil videre tror Hans Otto Ewers, Brdr. Ewers i Sønderborg, at 2020 høsten bliver rigtig god.

Ifølge Hans Otto Ewers fra Brdr. Ewers i Sønderborg, ser høsten indtil videre ud til at blive flot.

- Der er høstet rigtig fint i vinterbyggen. Her i Sydjylland er vi næsten færdige, der køres måske en dag endnu. Og i det nordjyske er de netop ved at gå i gang, der er måske en eller to, der har kørt, fortæller han.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Udbudspukkel påvirker stadig tyske smågrisepriser

For sjette uge i træk er Nord-West-noteringen for smågrise på 27 euro, mens noteringen for 8-kilos grise ligeledes er på uændrede 17,50 euro. Og det ser ikke ud til, at situationen ændrer sig foreløbigt.

Fødevareministeren kæmper for en grøn landbrugsreform

EU’s landbrugsministre mødes mandag og tirsdag i Luxembourg for at sætte det første punktum i forhandlingerne om EU’s fælles landbrugspolitik. De grønne ambitioner er den største knast i forhandlingerne.

BL vil se kommunernes vandløbsarbejde efter i sømmene

Bæredygtigt Landbrug har anmodet samtlige kommuner om at blive optaget som høringspart forud for de kommunale vandløbs-indsatser.

Mange landmænd har en mere bæredygtig virksomhed, end de tror

Ifølge Patriotisk Selskab kan en RISE-analyse give landmændene et overblik over, hvor bæredygtig deres virksomhed faktisk er.

Kubota lancerer tre nye traktorer

I onsdags lancerede japanske Kubota tre nye traktorer i M6002-serien, der kommer på det danske marked sidst på året.

Nu er det sidste chance for tilskud til nybyg og tilbyg

Ansøgningsrunden for modernisering af kvægstalde er ved at nå sin afslutning. Derfor er det sidste udkald for dem, der gerne vil bygge nyt eller bygge til.

- Projekterne skal kunne hænge sammen både med og uden tilskud

Mælkeproducent Anders Iversen Mosdal, Himmerland, har flere gange indsendt en ansøgning med håbet om at få del i puljen om støtte via Landdistriktsprogrammet. I sommer fik han udbetalt tilskudskroner for en udvidelse på 139 sengepladser og et vandrensningsanlæg.
Side 1 af 1949 (38962 artikler)Prev1234567194719481949Next