Andelshavere får eget website

For at gøre navigationen nemmere og informationen mere målrettet får Danish Crowns andelshavere nu deres egen hjemmeside.

For Danish Crowns andelshavere er alt ejer-relevant indhold flyttet til en ny hjemmeside.

Kreatur-andelshavere skal tilgå siden ejer.danishcrown.com/kreatur mens svine-andelshavere skal tilgå siden ejer.danishcrown.com/gris.

Slagteriet oplyser, at det er et led i en forenklingsproces, hvor Danish Crowns brugere af hjemmesiden skal have mere relevant og målrettet information.

- Vores nuværende hjemmeside har både skullet være relevant for kunder, forbrugere, NGO’er, presse, ejere osv. Det har skabt et stort tryk af information, som vi skal balancere, og vi er kommet frem til, at den bedste service til vores ejere vil være at lave et site dedikeret til dem, fortæller Danish Crowns hjemmesideansvarlige, Kasper Borch.

Grundlæggende vil der ikke være meget, der ændrer sig, da links til login til Danish Crowns ejerside vil være det samme.

- Men hvis man har genveje til for eksempel aktuel notering liggende på sit skrivebord på PC’en, så skal den lige opdateres, forklarer Kasper Borch.

Læs også