Nyt fødevareprojekt skal styrke den danske grønne omstilling
Et nyt og banebrydende forskningsprojekt skal være med til at sætte Danmark på verdenskortet i et grønt, plantebaseret væksteventyr. Med 15 aktører fra fødevarebranchen og tre ledende, danske universiteter har projektet netop modtaget en bevilling fra Innovationsfonden på 8,4 millioner kroner.

Det nye forskningsprojekt skal være med til at gøre Danmark til bannerfører indenfor plantebaserede fødevarer og reduktion af madspild til mere cirkulære fødevaresystemer. Foto: Pixabay
15 figurer fra den danske fødevareklynge og tre ledende, danske universiteter er gået sammen om et nytænkende forskningsprojekt, der skal give Danmark en topposition på området med plantebaserede fødevarer. Det sker med en bevilling på 8,4 millioner fra Innovationsfonden.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her