Nationalpark har fået mere end 50 partnere

Nationalpark Kongernes Nordsjælland har holdt introkursus for mere end 50 nye partnere, der skal være med til at gøre nationalparken synlig ved at tilbyde lokale og besøgende oplevelser, produkter og services med nationalparken som omdrejningspunkt.

Partnerne kommer fra lokalområdet og tæller blandt andet foreninger, virksomheder, landbrugere og selvstændige. Fælles for dem alle er, at de nu har givet håndslag på, at de gerne vil være med til at udvikle nye oplevelser og produkter med nationalparken som omdrejningspunkt.

På introkurset blev partnerne præsenteret for faglige oplæg, blandt andet om hvordan man er en god vært for sine gæster og en tur ud i naturen omkring Esrum Møllegård.

- De nye partnere bliver ambassadører for nationalparken. Vi har derfor haft fokus på at klæde dem på til opgaven ved at give dem viden om nationalparkens værdier, og hvordan man giver sine gæster og kunder gode oplevelser, udtaler Carl Frederik Bruun, bestyrelsesformand i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Læs også