Sagro er kørt på Takke-Tour

Landmænd fortjener en tak for deres indsats i løbet af coronapandemien. Det mener man hos Sagro, hvis rådgivere og direktør er kørt ud på det, de kalder en Takke-Tour.

Denne tid af året er præget af masser af cyklister i landskabet, og store landevejsløb for cykeleliten. Men de er ikke de eneste, der har sat sig på den tohjulede. Således har en broget flok den seneste tid bevæget sig ud på syd- og vestjyske landeveje. 

Med styr, der er lavet af kohorn har Sagros rådgivere og den administrerende direktør taget ud på det, de kalder Takke Touren 2021. Formålet er at at møde landmænd og sige tak for indsatsen i løbet af coronakrisen.

- De danske landmænd har produceret fødevarer til familien Danmark gennem hele coronakrisen, og det fortjener en stor tak. Vi kører ud på ruten, der går forbi en række af vores kunder og andre landmænd. Hvis vi spotter nogen kører vi ind forbi, med lidt godt til ganen og en goodiebag med en farmerkop og speciallavede t-shirts, kage og lidt andet godt, fortæller Torben Jensen, der er direktør i Sagro.

Kongeetape på 150 km

Rytterne har allerede været på vej fra Sagros afdeling i Holstebro til afdelingen i Herning. I den kommende tid vil rytterne køre fra Billund til Esbjerg - det er fredag den 27. august, inden den store finale finder sted den 3. september. Her går turen hele 150 kilometer fra Esbjerg til Herning i forbindelse med arrangementet Landbruget kommer til byen.

- Den sidste etape er 150 kilometer, så der har vi altså valgt at skifte til racercykler. Vi vil trods alt gerne nå »Landbruget kommer til byen«, inden solen går ned, siger han.

Hvis man gerne vil møde feltet undervejs på ruten kan man kontakte Sagros presseafdeling.

Læs også