Morsø Landboseniorklub fejrer 25 år

Den formelle start af Morsø Landboseniorklub fandt sted d. 17. september 1997 med stiftende generalforsamling, så klubben kan i år fejre 25 års jubilæum. Dette fejres ved en kombineret jubilæums- og høstfest på Feggesund Kro den 29. september med spisning, musikalsk indslag ved Suzuki, festtale ved borgmester Hans Ejner Bertelsen, og til sidst spiller musiker Gerhard Mark op til dans.

- Jeg er stolt af, at vi i år kan fejre 25 års jubilæum, og at borgmesteren vil tage del i vor fejring af jubilæet med en festtale, fortæller den nuværende formand Hans Jørgen Jakobsen.

- Vi har haft 25 utroligt gode og indholdsrige år og skønne stjernestunder med spændende arrangementer lige fra foredrag til sangaftener, bowling og udlandsture. Men noget af det, som jeg har sat allermest pris på, er nok det sociale islæt, tilføjer han.

Et supplement til foreningslivet

Formanden fortæller uddybende, at Mors har et godt og aktivt foreningsliv, der varetager mange opgaver – både af kulturel og sportslig art. Morsø Landboseniorklub er ikke en konkurrent til dette, men skulle gerne være et godt supplement, hvor der især lægges vægt på det sociale, og at alle kan være med.

Kimen til Morsø Landboseniorklub blev faktisk allerede lagt den 3. august 1996 på et møde i den daværende Morsø Landboforenings bestyrelse. Den 26. november 1996 blev der afholdt et annonceret møde på Morsø Landbrugsskole for interesserede med konsulent Solveig Høj, der ville inspirere til at skabe et forum for landboseniorarbejde for at modvirke affolkningen af landdistrikterne. 

I dag udarbejder Morsø Landboseniorklub to gange årligt et program med klubbens arrangementer. For nylig er klubben også kommet på Facebook.

- Vi må jo følge trenden og komme ud, hvor vore medlemmer og eventuelt kommende medlemmer er, for vi har selvfølgelig – ligesom alle andre klubber – også behov for at få suppleret vor klub med nye medlemmer, og alle er velkommen, fortæller Hans Jørgen Jakobsen.

Læs også