Sagro genopliver telefonsvarer-format

10-15 minutter - så er man opdateret på, hvad der rører sig i marken og i stalden. Det er i hvert fald tankerne bag Sagross nye podcast, der er inspireret af et telefonsvarer-format.

I »gamle dage« - eller i hvert fald inden internettet og sociale mediers udbredelse, kunne man hver fredag ringe til en telefonsvarer ved sin rådgivningsvirksomhed og få en kort opdatering på, hvad ugen havde budt på, og hvad man bør være opmærksom på i den kommende uge.

- Rigtig mange benyttede telefonsvareren, og kunderne var glade for den, husker planterådgiver Finn Poulsen, der dengang var en del af Jysk Landbrugsrådgivning og idemanden bag at genoplive formatet i en podcast.

Da internettet blev udbredt og nyhedsbreve samt sociale medier gjorde sit indtog, blev telefonsvareren overflødig og erstattet. De senere år er podcasts dog vundet kraftigt frem, og mange landmænd får deres nyheder og opdateringer gennem lydmediet, når de arbejder i stalden, kører traktor osv.

Podcasten udkommer hver fredag, og konceptet er simpelt: En ugentlig opdatering fra de forskellige afdelinger om, hvad der rører sig netop nu, og hvad kunderne skal være opmærksomme på i den kommende uge.

Man kan finde podcasten ved at søge på »Fredagstelefonen« i sin podcast-tjeneste.

Læs også