Sagro går ”all in” på svinerådgivning

Rådgivningsselskabet Sagro´s medejerskab af Svinerådgivningen er helt i tråd med strategien for fusionen

Forleden meddelte rådgivningsselskabet Sagro, at man går ind som medejer af SvineRådgivningen, og det er en helt naturlig del af den proces, der blev sat i gang i forbindelse med Sagro´s fusion.
Det siger adm. dir. Torben Jensen, der nævner det annoncerede medejerskab af Byggeri & Teknik som en del af samme strategi.
- Vi går efter at være ”Full Line” og endnu bedre at kunne levere hele paletten til vores kunder. Det er netop grundtanken bagved Sagro, at vi giver vores kunder mulighed for adgang til alle rådgivningsområder. Det er nu i mål med det direkte ejerskab af Svinerådgivningen, siger han.
Han glæder sig over at være trådt ind som medejere af SvineRådgivningen sammen med Vestjysk Landboforening, Sønderjysk LF, Lemvigegnens Landboforening og Kolding Herreds Landbrugsforening. Samlet har SvineRådgivningen nu en ejerkreds, der tæller omkring halvdelen af landets svineproducenter.
Jeg ser med stor entusiasme frem til at vi får et endnu bedre samarbejde med Svinerådgivningen, nu som medejere. Det er en veldrevet virksomhed med en masse entusiastiske og fagligt dygtige medarbejdere, siger han.  I forvejen har størstedelen af SvineRådgivningens 20 ansatte hjemsted i Sagro´s bygninger i Herning.
Det giver også flere muligheder for at udnytte sammenhængen imellem vores datterselskaber, samtidig med at vi kan specialisere vores samlede medarbejderstab mere effektivt. Derved kan vi langt mere effektivt undgå at lave dobbeltindsatser. Alt i alt er det en rigtig god løsning for vores kunder, og overordnet en mere lønsom og dermed mere konkurrencedygtig måde at organisere rådgivningen på.
Sagro bliver i SvineRådgivningens bestyrelse repræsenteret af direktør Bjarke Poulsen.

Læs også