bannerPos

47.000 hektar kulstofrig jord er i klimakikkerten

Udspillet handler blandt andet om, at 100.000 hektar landbrugsjord kan udtages eller ekstensiveres frivilligt. Og et af de hensyn, der er fokus på med tiltaget, er klima

Morten Ipsen

Redaktionschef
08-02-2019 18:19
L&F og DN anbefaler, at indsatsen skal prioriteres i ådale, lavtliggende landbrugsarealer og i områder, hvor myndighederne har besluttet at øge beskyttelsen af drikkevand.

Landbrug & Fødevarer og Danmarks Naturfredningsforening tager blandt andet afsæt i resultater fra en rapport fra Aarhus Universitet i deres udspil til landbrugs- og naturplan for Danmark.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next