Tilskudspulje åbner

11. oktober åbner Energistyrelsen for ansøgninger til Energirenoveringspuljen. Du kan blandt andet søge om tilskud fra puljen, hvis du ønsker at isolere dit hus bedre, udskifte dine vinduer eller få et nyt ventilationssystem.

Du kan blandt andet søge om tilskud fra puljen, hvis du ønsker at isolere dit hus bedre. Pressefoto

Energistyrelsen åbner snart for en ny pulje, hvor danskerne kan søge om tilskud til at renovere deres bolig. Tidligere var det muligt at søge om tilskud gennem Bygningspuljen. Denne er nu blevet spillet op i Varmepumpepuljen og Energirenoveringspuljen. Varmepumpepuljen åbnede for ansøgninger den 12. september, mens Energirenoveringspuljen åbner den 11. oktober.

Det praktiske

Energirenoveringspuljen er sat i verden for at fremme de projekter, der ikke ville blive gennemført uden tilskud. Derfor er det også kun muligt at søge om tilskud til projekter, der koster mere end 5.000 kroner at få gennemført. Det er ikke muligt at søge om tilskud til gør-det-selv-projekter, men det er tilladt selv at indkøbe materialer, så længe en virksomhed udfører arbejdet.

Du kan søge, hvis du har en helårsbolig med energimærke E, F og G. Når Energistyrelsen har modtaget din ansøgning, behandles den efter først-til-mølle-princippet. Du må ikke sætte gang i dit projekt, før du har modtaget tilsagn til dit projekt.

Læs også