Insekter som foder og fødevarer
Det kan blive insekter og larver, der kan blive en af fremtidens løsninger på en mere bæredygtig og klimavenlig fødevare-udfordring. Hos Teknologisk Institut arbejder man intenst med insekter til både foder og fødevarer.

Lars-Henrik Lau Heckmann er sektorleder i Teknologisk Institut og var blandt indlægsholderne. Han satte fokus på insekter som forretningsområde i relation til fødevarer og dyrefoder.
Melbiller, soldaterfluer og en række andre insekter. De kan meget let blive en del af både frokostbordet og foderbordet i fremtiden – og udvikling og forskning på området boomer i disse år – både herhjemme og i udlandet.
Lars-Henrik Lau Heckmann er sektorleder i Teknologisk Institut, og var blandt oplægsholderne, der i sit indlæg havde fokus på insekter som forretningsområde i relation til fødevarer og dyrefoder
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her