Tre serveringer med Skovland-oste sikrer pris til Ti Trin Ned
Restaurant Ti Trin Ned i Fredericia har vundet Årets ret med ost 2025. Det har de gjort med en servering baseret på Skovland-serien fra Them Mejeri.
De tre nominerede restauranter til Årets ret med ost 2025 var:

Årets ret med ost 2025 blev vundet af Restaurant Ti Trin Ned. Fotos: Landbrug & Fødevarer
Det blev Restaurant Ti Trin Ned fra Fredericia med køkkenchef Michael Nørtoft i spidsen, der løb med prisen som Årets ret med ost 2025.
Vindermenuen bestod af tre serveringer, alle med udgangspunkt i oste fra Skovland-serien produceret af Them Mejeri.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her








































