Her er seks landmænd, der savner én at dele livet med

En ny sæson af Landmand søger kærlighed ruller over skærmen på TV2 senere på året. Og seks nye landmænd er klar på at møde den eneste ene

Jagten på den eneste ene er igen sat ind for seks danske landmænd.

Det populære datingprogram »Landmand søger kærlighed« vender tilbage til sommer.

Her er de seks landmænd, der har sagt ja til deltage i jagten på den eneste ene.

 

Landmand nr. 1:

Gustav på 29 bor på sin fødegård, som han nu ejer. 

Gustav elsker friheden og udelivet og kan ikke forestille sig at bo andre steder end på gården.

Gustav er ekstrovert og social og mener selv, at man kan tale med ham om alt – også følelser. Han er glad for spænding og at rejse, når det er muligt, for »små eventyr er bedre end ingen eventyr«.

Gustav er selvstændig landmand. Han driver sin gård med islandske heste og dyrker de omkringliggende marker med foder. Han er oprindeligt uddannet landmand med speciale i planteavl og er produktionsleder. Sideløbende arbejder han som malkerrobotsælger.

Gustav »gider ikke rigtig byture mere«, men når han så er ude, så taler han gerne med kvinder. Han fortæller dog, at han ofte bliver genert, hvis det er en kvinde, han er interesseret i.

Landmand nr. 2:

Linea på 37 bor til leje i et bindingsværkshus på 100 kvadratmeter på landet i Midtsjælland. 

Linea elsker livet på landet, hvor hun har seks hektar til sine heste. 

Linea driver sit stutteri, hestepension og sin træningsstald. Hendes fritid går som regel med hestene, hvor hun også er dressurdommer. Hun nyder at løbe en tur eller tage i fitness. Hvert år cykler hun til Paris med Team Rynkeby.

Linea har stort set været single hele sit liv pånær få, korte forhold. Hun har brugt det meste af sit ungdomsliv på at bygge sit stutteri op.

Linea føler ikke, at hun er god til datingsider og vil hellere møde mænd i virkeligheden. Hun leder også efter en, der selv har noget at gå op i, så hun også har tid til sine interesser. Hun vil dog gerne drosle ned med tiden, hvis den rette dukker op.

Landmand nr. 3:

Jens på 64 bor alene på sin fødegård i Østjylland, som han er tredje generation på. Tidligere var der kvæg på gården, men det blev nedlagt i 2004, så nu driver Jens kun lidt planteavl primært som hobby, for det er svært helt at opgive identiteten som landmand.

Jens elsker sin gård på trods af, at der ikke er meget tilbage af den. Han ved, at han så småt skal til at vænne sig til tanken om, at han ikke kan blive der for evigt. Han håber til det sidste, at en af hans tre børn vil overtage gården.

Jens er uddannet landmand og har tidligere levet af arbejdet med køerne på sin gård. Nu driver han lidt marker samt lejer jord ud.

Jens sætter pris på at være aktiv og er glad for at bruge tid sammen med sine børn og barnebarn. Han leder efter en kvinde, der ikke kun vil se serier.

Landmand nr. 4:

Sanne på 47 bor på en nedlagt landbrugsejendom i nærheden af Dronninglund i Nordjylland. 

Sannes veninde beskriver hende som typen, der får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas, fordi hun rummer lige dele humor, empati og arbejdsomhed. Og så elsker hun dyr.

Sanne arbejder til daglig som salgschef i en virksomhed, der handler med alt til landbruget såsom gødning og foder til alle slags dyr.

Hun har islænderheste, som hun avler. Planen er desuden, at hun skal have bistader. 

Udover heste, biodiversitet, økologi, naturen elsker Sanne at gå til koncerter og få gode madoplevelser.

Sanne har aldrig scoret i byen, og ting som dating-appen Tinder er bestemt ikke hende. Hun leder efter en mand, der står ved, hvem han er, og som har lyst til at opleve ting med hende. 

Landmand nr. 5:

Carsten på 27 bor på et lille husmandssted i Vestjylland. 

Han beskriver sig selv som genert og en fyr, der har svært ved at se kvinder i øjnene. Og så er han bestemt ikke vant til at tale om sine følelser.

Carsten elsker livet på landet med sin familie og venner tæt på. 

Carsten har arbejdet hos den samme landmand de sidste fem år, og hans job er at være i marken og passe kalve. I sin fritid roder Carsten med biler og maskiner.

Carsten har meget lidt erfaring med kærligheden og har kun været på nogle få dates. Han har heller aldrig haft et langt forhold.

Men han drømmer om at have det, hans forældre har. De har været sammen i mange år og har seks børn i alt. Han drømmer om den kærlighed, de har i en Morten Korch-film, og han vil rigtig gerne møde en, der også ønsker en familie.

Landmand nr. 6:

Niels Erik på 42 bor på en gård, der ligger fem minutter fra hans fødegård og erhverv uden for Randers. 

Niels Erik nyder tilværelsen på landet tæt på bylivet i Randers. Her er han født, og her kommer han øjensynligt til at stille gummistøvlerne.

Niels Erik har et glimt i øjet og er ekstrovert. Han elsker eventyr og er meget draget af naturen.

Niels Erik overtog for to år siden alt drift af gården, hvor han er opvokset. På gården er der slagtegrise og planteavl, og hans far hjælper stadig til.

Det er lang tid siden, at Niels Erik har været på date, og han har ikke haft held på datingappen Tinder. Han har før mødt kvinder gennem aktiviteter, da han er meget aktiv og socialt anlagt.

Han har ikke noget imod at blive papfar men vil også selv gerne være far, og derfor går han også efter en lidt yngre kvinde. 

Læs også