Store dele af fødevarebranchen samles til smagsoplevelser og debat
Lad oksekødet være smagsgiveren – sådan lyder opfordringen, når store dele af fødevarebranchen inviteres til netværksdebat og smagsoplevelser under Madens Folkemøde fredag den 2. juni.

Et nyt branchearrangement, Okse på dagsordenen, skal via debat og smagsoplevelser tage det bedste fra den danske madkultur videre til en grønnere version. Arkivfoto
Der er fokus på oksekød som et smagfuldt bidrag til det grønne køkken, når projektet »Okse på Dagsordenen« løber af stablen for første gang til Madens Folkemøde på Lolland fredag den 2. juni.
Her samles 200 gæster, der alle arbejder professionelt med mad, kød og den grønne dagsorden i den smukke lade på Engestofte Gods.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her