Holder dig kørende uden afbrydelser

Husqvarnas batteridreven traktor TC 100i med lang driftstid holder dig kørende i op til en time og klarer selv smalle passager og ujævnt terræn.

Så er der godt nyt til landbrug og haveejere med store græsplæner, for nu kan du endelig få en batteridreven traktor, der holder dig kørende lang tid på en enkelt opladning, ligesom man uden problemer ifølge producenten, kan fræse igennem smalle passager og over ujævnt terræn.

Lang driftstid

Med TS 100i slipper man for hyppige opladninger og driftsstop, da den kompakte traktor kan holdes kørende i helt op til en time takket være et kraftigt batteri. Et batteri, der yderligere kan forlænges tiden på med en save-funktionen.

Lydsvag køreoplevelse

Med en batteridreven maskine følger også en lydsvag oplevelse ligesom det ergonomiske design, ifølge Husqvarna, er med til at gøre arbejdet behageligt. Der er et rummeligt, ergonomisk førersæde og lettilgængelige håndtag og betjeningspaneler.

Næsten vedligeholdelsesfri

Batteriprodukter kræver næsten ingen vedligeholdelse. Det gælder også for TS 100i. Her kan man vinke farvel til olieskift, tændrør og benzinspild og i stedet bruge tiden på andre haveopgaver – eller smække benene op og nyde haven. Og så kan man tilmed glæde dig over, at man med en batteridreven plæneklipning frem for benzindreven skåner miljøet for CO2-udledning.

Sideudkast eller opsamling

TS 100i har sideudkast af græsklippet. Foretrækker du automatisk opsamling, kommer traktoren også i en model med en 250 liter opsamlingspose, TC 100i.

Batteridreven traktor

  • 60 minutters driftstid
  • 95 centimeters klippebredde
  • 6 højdejusteringer fra 2,5 til 10 centimeter
  • Ingen CO2-udledning
  • Sideudkast eller 250 liter opsamlingspose
  • Vejl. pris fra 44.999 kroner.

Læs også