bannerPos

- Hørfrøprodukt er godt for køerne

Fra venstre Jesper Bering, Holger Hedelund og Martin Fyllgraf.
07-04-2020 12:52

En del af kraftfoderblandinger hos mælkeproducent Holger Hedelund er tilsat hørfrøproduktet Easylin, som han har gode erfaringer med.

Jesper Bering fra Nordan AgriCore, som forhandler produktet, fortæller, at Easylin er den perfekte kombination af råprotein, energi og Omega 3-fedtsyrer, og det har en lang række dokumenterede positive effekter i kvægstalden.

Koncentreret energikoncentrat

Der er tale om et produkt med stærkt koncentrerede energikoncentrat.

- Den patenterede ekstrudering af hørfrø er rettet mod maksimal tilgængelighed af Omega 3-fedtsyrer. Den forarbejdede hørfrø er fire gange mere effektiv end ren hørfrøolie med hensyn til effekten af ​​Omega 3-fedtsyrer på koen, fortæller Jesper Bering.

Når en TMR-blanding suppleres med Easylin, er det normalt muligt at reducere brugen af andre proteinkilder og erstatte mættet fedt på grund af sammensætningen i Easylin.

- Den betragtelige kvalitetsforbedring af foderet er også dokumenteret via mælkinfo-rapporter. Det er et webbaseret værktøj, som på baggrund af afregningsprøver, fedtsyreprofil og data fra besætningen giver et indblik i fodereffektiviteten. Vi kan på Holger Hedelunds bedrift dokumentere en metan-reduktion og dermed en bedre fodereffektivitet efter at være begyndt at bruge kraftfoder fra Brødr. Ewers A/S, siger Jesper Bering.

Mælkinfo har mere end 25 år på bagen og er udviklet igennem internationale, herunder europæiske, projekter, tilføjer han.

aldo

Nu kan du registrere overdragelser af betalingsrettigheder

Du kan nu se betalingsrettighedernes foreløbige værdi for 2021 og registrere overdragelser af betalingsrettigheder med henblik på støtteudbetalingen 2021.

Ny partner med i samarbejde om lukkede påfyldningssystemer for sprøjtemidler

Fem førende virksomheder i landbrugssektoren Adama, BASF, Corteva Agriscience, Nufarm og Syngenta får følgeskab af endnu en partner. Certis Europe har således tilsluttet sig samarbejdet om at introducere easyconnect CTS på det europæiske marked i 2021/22, i blandt andet Danmark.

Svineproducenter støtter chauffører efter trusler om transportstrejke

Danske dyretransportchauffører truer med at iværksætte en landsomfattende strejke fra onsdag, hvis de nuværende regler, der indebærer bøder i 10-15.000 kroners klassen, ikke bliver lavet om. Nu får chaufførerne støtte af Danske Svineproducenter.

Valtra får sit eget Farming Simulator League-hold

Valtra træder ind i esports verdenen ved at lancere sit eget hold i den kommende FSL-sæson, der starter i slutningen af november 2020. Holdet består af seks spillere, der allerede har bevist sit høje niveau i konkurrencen, hvoraf tre af spillerne rangerer som nummer to i sidste FSL-sæsonfinaler.

Skiold Landmeco får Patent Nords Innovationspris 2020

Innovationsprisen, der uddeleles af Patent Nord, går i 2020 til Skiold Landmeco.

Voldsom udbudspukkel på slagterier påvirker tysk notering

Den tyske notering for smågrise, Nord-West-noteringen er heller ikke i denne uge ændret. Noteringen er derfor stadig på 27 euro, mens noteringen for 8-kilos grise også er uændret på 17,50 euro.

Tredobling af puljer sender 500 mio. kroner ud til nye miljøvenlige stalde i 2020

Tilskuddet til nye og mere miljøvenlige slagtesvine- og kvægstalde i 2020 tredobles. Oprindeligt var det 85 millioner kroner i hver pulje. Nu er der 250 millioner kroner til hver pulje.

DR: Sådan har corona muligvis spredt sig mellem minkfarme

Coronasmitten har spredt sig som en løbeild blandt de nordjyske minkfarme de seneste måneder, men nu kan man være kommet et lille skridt nærmere, hvordan smitten har bredt sig.

Online-viden direkte til gården erstatter kvægkongres i 2021

Landbrug & Fødevarers Sektorbestyrelse for kvæg har med tungt hjerte konkluderet, at det ikke er muligt at planlægge og afholde Kvægkongres næste år.
Side 1 af 1955 (39088 artikler)Prev1234567195319541955Next