Danish Crown Beef: Fortsat fokus på smittetrykket
Markedet for okse- og kalvekød fortsætter i et todelt spor, hvor afsætningen til detailleddet stadig er god, mens foodservice-sektoren er påvirket af restriktionerne på udespisning, skriver Danish Crown Beef i en markedsberetning.

Markedet for okse- og kalvekød fortsætter i et todelt spor, hvor afsætningen til detailleddet stadig er god, mens foodservice-sektoren er påvirket af restriktionerne på udespisning.
Der er fortsat fokus på at få det maksimale ud af det gode samarbejde med især de danske kunder, skriver Danish Crown Beef i sin markedsberetning.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her