Hæver kreaturnotering

Danish Crown Beef hæver kreaturnoteringen med 30 øre for hundyr og 20 øre for handyr.

Det europæiske marked for okse- og kalvekød viser begyndende tegn på opbremsning efter en række prisstigninger i den seneste periode. Prisstigningerne hjælper dog til en lille noteringsstigning, lyder det fredag fra Danish Crown Beef, der hæver kreaturnoteringen med 30 øre for hundyr og 20 øre for handyr.

- Vi har ramt den store ferieperiode i Europa, men vi kan fornemme, at der er færre turister end normalt og færre der spiser ude, samtidig med at en ny Covid-19-bølge ruller. Derfor er nogle indkøbere lidt forsigtige for tiden. Men Sydeuropa kører fornuftigt og på niveau med normalen for årstiden. Vi får også fortsat fornuftige priser for vores varer, og det bliver interessant at se, hvilken vej markedet går i den kommende tid, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Det er ifølge en markedskommentar fra Danish Crown Beef fortsat markedet i Sydeuropa, der trækker priserne i markedet.

- Vi har bredt set fin afsætning til alle vores eksportmarkeder. Det danske marked er fortsat præget af, at det er kampagnerne, der driver det på nuværende tidspunkt, mens salget til dansk foodservice er pænt. Det er det samme mønster, som vi har set de foregående uger, siger Henning Sønnichsen.                

Læs også