Fundamentet lagt til kvantespring for kreaturslagteri
Hen over sommeren er fundamentet til Himmerlandskøds nye slagteri i Aalestrup blevet lagt. De 16.000 kvadratmeter bliver et kvantespring for virksomheden, mener direktør Lars Andersen, som i mellemtiden glæder sig til at sætte den udvidede udskærings- og pakkeafdeling i Farsø i sving.

Lars Andersen regner med, at det nye slagteri i Aalestrup er klart i juli måned 2022. Fotos: Christian Carus
Lars Andersen, administrerende direktør og medejer af Himmerlandskød, er begyndt at tælle ned til uge 42. Til den tid skulle alt maskineri være klar til at sætte i gang i den 800 kvadratmeter store tilbygning på Himmerlandskøds fabrik i Farsø, hvor virksomheden udskærer og pakker sit kalve- og oksekød.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her