Kvægkongressen flyttes til maj

Den aktuelle corona-situation sætter en kæp i hjulet for kvægkongressen. Den aflyses dog ikke, men udskydes til maj måned.

Landbrug & Fødevarer Kvæg har besluttet, at Kvægkongres 2022 rykkes to måneder frem og afholdes i dagene 2. og 3. maj. Det skyldes den aktuelle corona-situation – og dermed hensynet til deltagernes sikkerhed.

- Vi glæder os usigeligt til at slå dørene op og byde velkommen til kvægkongres, selvom det bliver to måneder senere end sædvanligt, lyder det fra sektorformand Christian Lund i en pressemeddelelse. Han forklarer, at der ligger mange overvejelser bag beslutningen om udskydelsen.

Samvær og netværk vejer tungt

- Vi kunne have valgt en halv- eller hel-digital udgave af årets kvægkongres for at fastholde tidspunktet den 28. februar og 1. marts. Men vi er nået frem til den konklusion, at kvægkongressen er så meget andet end fagligt input. Kongressen er også netværk, inspiration, sparring og godt socialt samvær. Derfor vælger vi at holde fast i den kongres, vi kender og holder af, slår Christian Lund fast.

Deltagerne kan dermed se frem til en klassisk kvægkongres, hvor kvæglandmænd, rådgivere, dyrlæger, forskere, firmafolk og andre med interesse for kvægbrug mødes. Christian Lund lover, at det, som altid, bliver et program sprængfyldt med ny viden, spændende debatter, trends og fokus på muligheder og udfordringer.

Kongressen afholdes i MCH Herning Kongrescenter.

Læs også