Dansk oksekød er populært
En effektiv salmonellasanering samt et lavt klimaaftryk og lavt medicinforbrug fører dansk okse- og kalvekød til tops.

Et af de områder, der giver dansk oksekød et godt ry, er det store arbejde, der bliver gjort i saneringen for salmonella, hvilket er unikt i EU og skaber en konkurrencefordel for dansk oksekød. Arkivfoto
Dansk okse- og kalvekød er kendt i udlandet for sin høje kvalitet, og det kan mærkes på efterspørgslen, hvor eksporten er steget med to procent. Samtidig er importen kun steget med 1,1 procent, så vi er både næsten selvforsynende, mens dansk ok
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her