bannerPos

Den højestydende jerseybesætning boostes med bolus

Casper Bo Madsen driver sammen med sin far, Frede Madsen, en jerseybesætning på 190 årskøer og 170 hektar planteavl i Båringvad ved Nørre Aaby. Fotos: Camilla Bønløkke

Camilla Bønløkke

Journalist (Svineproduktion)
07-06-2019 07:33
Kombinationen af det rette overvågningsværktøj og det rette tilskudsprodukt har givet et løft i jerseybesætningen hos Frede og Casper Bo Madsen i Båringvad ved Nørre Aaby på Fyn.

- Jeg vil uden at blinke med øjnene anbefale kolleger at anvende det her produkt til førstekalvskøer.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Planteavl med fokus på fremavl

På Lyngbygård Gods ved Aarhus er der stærke traditioner for at arbejde med fremavl, og der arbejdes intensivt på at optimere og tilpasse sædskiftet i den henseende.

Behov for mere inddragelse af lokal viden i de næste vandområdeplaner

Der er ikke nok fokus på inddragelse af lokal viden i det arbejdsprogram, som beskriver processen i arbejdet frem mod de næste vandområdeplaner, mener man i Landbrug & Fødevarer.

NIR-scanning på fodergangen

Et NIR-system på fuldfodervognen kan både sikre den rette mængde tørstof og en ensartet blanding. Der er dog en række andre ting, der skal styr på, før NIR giver værdi.

Arla holder priserne i ro igen

Det er nu over et år siden, Arla sidst ændrede deres afregningspriser. Mejerijkoncernen oplyser mandag, at man ikke ændrer priserne i juli måned. Dermed er afregningspriserne fortsat på det samme niveau som for et år siden.
Side 1 af 1573 (31449 artikler)Prev1234567157115721573Next