bannerPos

Den højestydende jerseybesætning boostes med bolus

Casper Bo Madsen driver sammen med sin far, Frede Madsen, en jerseybesætning på 190 årskøer og 170 hektar planteavl i Båringvad ved Nørre Aaby. Fotos: Camilla Bønløkke

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
07-06-2019 07:33
Kombinationen af det rette overvågningsværktøj og det rette tilskudsprodukt har givet et løft i jerseybesætningen hos Frede og Casper Bo Madsen i Båringvad ved Nørre Aaby på Fyn.

- Jeg vil uden at blinke med øjnene anbefale kolleger at anvende det her produkt til førstekalvskøer.

Ordene kommer fra Casper Bo Madsen, der sammen med sin far, Frede Madsen, driver en jerseybesætning på 190 årskøer og 170 hektar planteavl i Båringvad ved Nørre Aaby.

Det er produktet Bolifast Rumen fra produktserien »HyDiet«, der blandt andet forhandles af Bjørn Nielsen, Kersia Skandinavia, som Casper Bo M

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next