Gærprodukters virkning blandt kalve undersøges
Det skal nu stå sin prøve, om gærprodukter til kalve forbedrer kalvenes sundhed.

Det skal nu undersøges, om gærprodukter kan forbedre kalvenes sundhed. Arkivfoto
Aarhus Universitet, DLBR Slagtekalve og Seges er i gang med at undersøge, om gærprodukter kan gøre kalve sundere og mere modstandsdygtige.
Knap 250 kalve er med i undersøgelsen, hvor de – fra de indsættes i en slagtekalvebesætning, cirka fire uger gamle, og indtil to til tre uger efter fravænning, altså når de er omkring 10 til 12 uger gamle – vil blive fulgt tæt.
Halvdelen af kalvene vil få tildelt to g
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her