bannerPos

Jyden overtager Munters-forhandling i Skandinavien

Salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech (tv) og Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen (th) giver håndslag på deres nye strategiske samarbejde i Skandinavien og Baltikum.

Christian Carus

Journalist
15-05-2019 09:00
Staldinventarproducenten Jyden skal fremover varetage salg af Munters produktprogram til kvægsegmentet i Skandinavien og Baltikum.

Munters har intention om at videreudvikle virksomhedens position i Skandinavien, og Jyden har fokus på at udvikle komplette løsninger til kvæg- og malkebesætninger.

Derfor har de to virksomheder, efter mange års samarbejde, fundet det helt naturligt at udvide det strategiske samarbejde, således at Jyden nu overtager forhandling og distribution af Munters produktprogram indenfor segmentet i Skandinavien og Baltikum.

- Overtagelsen er i tråd med Jydens intention om at øge produktporteføljen, så kunderne fremover vil opleve en komplet løsning, der designes i tæt samarbejde mellem kunden og Jyden, lyder det fra salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech.

- Jyden har gennem de seneste år haft stor succes med at udvikle kompetencer og løsninger inden for svinesegmentet, og vi har ønsket samme udvikling inden for kvægsegmentet. Med dette strategiske samarbejde mellem Munters og Jyden sikres denne udvikling, forklarer han.

 

Adgang til fuldt program

Aftalen betyder at salg, service og montage af Munters produktprogram til kvægsegmentet fremover varetages af Jyden. Det gør det muligt for forhandlere og slutkunder at få direkte adgang til hele programmet gennem Jydens produktportefølje og ligeledes hente assistance til montage og serviceekspertise.

- I forlængelse af vores beslutning om at konsolidere produktionen i vores afdeling i Horstmar i Tyskland, for derved at skabe øget fokus på produktudvikling og imødekomme de stigende markedskrav, har vi en erklæret målsætning om at fastholde vores stærke markedsposition i Skandinavien og samtidig sikre fundamentet for fremtidig vækst. Samtidig er det for Munters helt essentielt at vores kunder fortsat kan drage fordel af markedets stærkeste produktprogram inden for naturlig og mekanisk ventilation til kvægsegmentet. Med denne aftale har vi fået den stærkeste distributionspartner, der samtidig kender Munters indgående og som har en solid viden og erfaring med at skabe gode resultater for landmanden med vores ventilationssystemer, lyder det fra Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen.Jyden lancerer det nye og udvidede produktprogram til kvægsegmentet der, udover at skabe værdi for kunderne i Danmark og resten af Skandinavien, også skal åbne op for øget eksport til andre markeder.

Leverer individuelle løsninger til hver landmand

Kør med maskinerne året rundt, men betal leasingydelserne i oktober, november og december, når likviditeten på bedriften har det bedst, lyder et tilbud.

Sen sprøjtning i vårsæd til forebyggelse af aks- og strånedknækning

Det anbefales kun at vækstregulere vårsæd, hvis der er en meget frodig vækst. Svampesprøjtning har også effekt mod aks- og strånedknækning.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.
Side 1 af 1542 (30839 artikler)Prev1234567154015411542Next