bannerPos

Jyden overtager Munters-forhandling i Skandinavien

Salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech (tv) og Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen (th) giver håndslag på deres nye strategiske samarbejde i Skandinavien og Baltikum.

AF: CHRISTIAN CARUS

FAGJOURNALIST
15-05-2019 09:00
Staldinventarproducenten Jyden skal fremover varetage salg af Munters produktprogram til kvægsegmentet i Skandinavien og Baltikum.

Munters har intention om at videreudvikle virksomhedens position i Skandinavien, og Jyden har fokus på at udvikle komplette løsninger til kvæg- og malkebesætninger.

Derfor har de to virksomheder, efter mange års samarbejde, fundet det helt naturligt at udvide det strategiske samarbejde, således at Jyden nu overtager forhandling og distribution af Munters produktprogram indenfor segmentet i Skandinavien og Baltikum.

- Overtagelsen er i tråd med Jydens intention om at øge produktporteføljen, så kunderne fremover vil opleve en komplet løsning, der designes i tæt samarbejde mellem kunden og Jyden, lyder det fra salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech.

- Jyden har gennem de seneste år haft stor succes med at udvikle kompetencer og løsninger inden for svinesegmentet, og vi har ønsket samme udvikling inden for kvægsegmentet. Med dette strategiske samarbejde mellem Munters og Jyden sikres denne udvikling, forklarer han.

 

Adgang til fuldt program

Aftalen betyder at salg, service og montage af Munters produktprogram til kvægsegmentet fremover varetages af Jyden. Det gør det muligt for forhandlere og slutkunder at få direkte adgang til hele programmet gennem Jydens produktportefølje og ligeledes hente assistance til montage og serviceekspertise.

- I forlængelse af vores beslutning om at konsolidere produktionen i vores afdeling i Horstmar i Tyskland, for derved at skabe øget fokus på produktudvikling og imødekomme de stigende markedskrav, har vi en erklæret målsætning om at fastholde vores stærke markedsposition i Skandinavien og samtidig sikre fundamentet for fremtidig vækst. Samtidig er det for Munters helt essentielt at vores kunder fortsat kan drage fordel af markedets stærkeste produktprogram inden for naturlig og mekanisk ventilation til kvægsegmentet. Med denne aftale har vi fået den stærkeste distributionspartner, der samtidig kender Munters indgående og som har en solid viden og erfaring med at skabe gode resultater for landmanden med vores ventilationssystemer, lyder det fra Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen.Jyden lancerer det nye og udvidede produktprogram til kvægsegmentet der, udover at skabe værdi for kunderne i Danmark og resten af Skandinavien, også skal åbne op for øget eksport til andre markeder.

Højesteret gav skatteyder mulighed for at vælge om i selvangivelsen

Hvis en skatteyder havde været klar over, at skattemyn­dig­hederne ikke ville godkende tab på blandt andet aktier som fradragsberettiget, ville han have selvangivet sine lån anderledes. Derfor havde han krav på omvalg, fastslår Højesteret i en dom.

Kan traktorerne klare det finske klima, kan de klare sig under alle forhold

Valtras testfolk kører de nye traktorer 800 km nordpå til det barske Lapland. Og i fabrikkens testcenter fryses de ned til minus 40 grader.

19 danske landmænd besøger finske Valtra i denne uge

Selv om der i dag sælges en del færre traktorer i Danmark end for få år siden, sælges der nu flere hestekræfter. En gruppe danske landmænd så i onsdags på produktionen af moderne traktorer, der er skræddersyede efter individuelle ønsker.

Ny udbyder af autovacciner

I september 2019 blev det meldt ud, at DTU Veterinærinstituttet ikke længere kunne modtage ordrer på autovacciner efter den 11. oktober 2019. Nu er en ny udbyder fundet.

Plads til mere lysin og protein i foderblandinger

Foderet er blevet billigt i forhold til den rekordhøje notering, og derfor er der penge i at skrue op for minimumsindholdet af næringsstoffer i blandingerne.

Tre måder hvor landbruget kan vinde klimakampen

Metan-emhætte, planteforædling og grønne fly er altsammen områder, hvor danske landmænd kan ende med at spille en kæmpe rolle, mener Asger Christensen.

Olieprisen er blevet for lav for OPEC-landene

OPEC-landene vil kæmpe med næb og klør for at få olieprisen over 60 dollar. Rusland vil også gerne hjælpe til med at gøre olieproduktion økonomisk fordelagtigt igen.
Side 1 af 1756 (35117 artikler)Prev1234567175417551756Next