bannerPos

Jyden overtager Munters-forhandling i Skandinavien

Salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech (tv) og Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen (th) giver håndslag på deres nye strategiske samarbejde i Skandinavien og Baltikum.

Christian Carus

Journalist
15-05-2019 09:00
Staldinventarproducenten Jyden skal fremover varetage salg af Munters produktprogram til kvægsegmentet i Skandinavien og Baltikum.

Munters har intention om at videreudvikle virksomhedens position i Skandinavien, og Jyden har fokus på at udvikle komplette løsninger til kvæg- og malkebesætninger.

Derfor har de to virksomheder, efter mange års samarbejde, fundet det helt naturligt at udvide det strategiske samarbejde, således at Jyden nu overtager forhandling og distribution af Munters produktprogram indenfor segmentet i Skandinavien og Baltikum.

- Overtagelsen er i tråd med Jydens intention om at øge produktporteføljen, så kunderne fremover vil opleve en komplet løsning, der designes i tæt samarbejde mellem kunden og Jyden, lyder det fra salgsdirektør i Jyden, Jesper Bech.

- Jyden har gennem de seneste år haft stor succes med at udvikle kompetencer og løsninger inden for svinesegmentet, og vi har ønsket samme udvikling inden for kvægsegmentet. Med dette strategiske samarbejde mellem Munters og Jyden sikres denne udvikling, forklarer han.

 

Adgang til fuldt program

Aftalen betyder at salg, service og montage af Munters produktprogram til kvægsegmentet fremover varetages af Jyden. Det gør det muligt for forhandlere og slutkunder at få direkte adgang til hele programmet gennem Jydens produktportefølje og ligeledes hente assistance til montage og serviceekspertise.

- I forlængelse af vores beslutning om at konsolidere produktionen i vores afdeling i Horstmar i Tyskland, for derved at skabe øget fokus på produktudvikling og imødekomme de stigende markedskrav, har vi en erklæret målsætning om at fastholde vores stærke markedsposition i Skandinavien og samtidig sikre fundamentet for fremtidig vækst. Samtidig er det for Munters helt essentielt at vores kunder fortsat kan drage fordel af markedets stærkeste produktprogram inden for naturlig og mekanisk ventilation til kvægsegmentet. Med denne aftale har vi fået den stærkeste distributionspartner, der samtidig kender Munters indgående og som har en solid viden og erfaring med at skabe gode resultater for landmanden med vores ventilationssystemer, lyder det fra Business Unit Manager hos Munters, Hans-Henrik Pedersen.Jyden lancerer det nye og udvidede produktprogram til kvægsegmentet der, udover at skabe værdi for kunderne i Danmark og resten af Skandinavien, også skal åbne op for øget eksport til andre markeder.

Brasiliansk farmer dyrker Conservation Agriculture – fordi det på alle måder er bedst

På Agripastos Farm er efterafgrøder, sundt sædskifte og nye, bedre såmaskiner taget i brug for især at gøre jorden mere frugtbar ved at øge dens indhold af humus. Skiftet til CA har også betydet, at erosionen er ophørt, hvilket er særdeles vigtigt.

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31708 artikler)Prev1234567158415851586Next