bannerPos

Virtuel succes med besætningsbesøg

Godt 200 så direkte med da LandboUngdom og Viking Danmark havde inviteret til virtuelt besætningsbesøg ved Alstrup I/S. Her fortalte medejer Bent Olesen om bedriften, blandt andet sammen med Pernille Hougaard Jensen, som er avlsrådgiver ved Viking Danmark samt sekretær ved Dansk Jersey.

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
01-05-2020 11:16
LandboUngdom havde onsdag aften inviteret til besætningsbesøg. Det foregik foran hver sin skærm med livestreaming fra Alstrup I/S ved Brønderslev. Godt 200 mennesker var med direkte, mens udsendelse et halvt døgn efter havde været vist mere end 9.600 gange.

LandbrugUngdom tog onsdag aften på besætningsbesøg sammen med Viking Danmark hos Alstrup I/S. Dog ikke et helt almindeligt besætningsbesøg, for alle deltagerne sad hjemme foran hver sin skærm og fulgte med, mens der blev sendt live fra jerseybesætningen i Vendsyssel.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next