bannerPos

Dansk regelkaos

AF: DEBATINDLÆG

13-09-2019 09:52
- Hr. minister, politikere og embedsmænd i centraladministrationen og på Christiansborg: Lyt nu til virkeligheden, lyder opfordringen i læserbrevet.

Af Jørgen Evald Jensen, faglig direktør i Landsforeningen Bæredygtigt Landbrug, Vandværksvej 28, 9800 Hjørring

En række danske regeringer har understreget, at de ikke vil stramme regler fra EU og dermed ikke lave danske særregler. Alligevel sker det gang på gang til skade for det producerende Danmark.

Som nu det efterafgrøde-regel-cirkus, der i disse dage rammer landmanden i specielt Nord- og Vestjylland umådeligt h&arin

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Behov for mere biogas

Der er positive takter i regeringens klimaudspil, men der er behov for en hurtigere og kraftigere udbygning af biogasproduktionen, mener Biogas Danmark.

Guld kan købes for dyrt

Husk på, at dem der ringer og forsøger at få jer til at investere er sælgere og ikke rådgivere, lyder det fra direktøren i Sagro, Finans og Formue, der advarer især svineproducenter mod at investere i luftige projekter for lånte penge.

Vil have stoppet udledning til Øresund permanent

I sidste øjeblik blev udledningen af 290.000 kubikmeter forurenende spildevand til Øresund udsat til efteråret. Udledningen bør dog stoppes permanent, lyder det fra både Danmarks Naturfredningsforening og Bæredygtigt Landbrug.

Nye klima-robuste hybridsorter

Et GUDP-projekt, Hybrimax, har som målsætning at fremavle nye hybridsorter i rug og roer, der forener høje udbytte med et lavt forbrug af pesticider.

Uændret Nord-West-notering

Nord-West-noteringen ligger på uændrede 54 euro, imens noteringen for otte kilo-grise ligeledes befinder sig på uændrede 35,5 euro.
Side 1 af 1846 (36908 artikler)Prev1234567184418451846Next