bannerPos

Arla rører ikke ved mælkepisen i august

Arlas acontopris for konventionel mælk forbliver uændret fra 1. august 2020. Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, være 243,0 DK øre/kg.
20-07-2020 13:10

Arlas acontopris for både konventionel mælk og økologisk mælk forbliver uændret fra 1. august.

Der kommer ingen ændringer til mælkeprisen fra Arla i næste måned. Arlas acontopris for konventionel mælk forbliver uændret, meddeler selskabet.

Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, være 243,0 DK øre/kg.

Arlas acontopris for økologisk mælk forbliver ligeleds uændret fra 1. august. Arlas acontopris for økologisk mælk af førsteklasses kvalitet, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, vil være 303,6 DK øre/kg.

Om det aktuelle marked lige nu lyder det fra Arla:

- Overordnet set har råvarepriserne stabiliseret sig efter den tidlige effekt af opbyggelsen af nye lagre i forbindelse med, at landene er begyndt at genåbne efter nedlukningerne. Den seneste GDT-auktion resulterede i en rekordstigning i WMP-priserne, primært som følge af kortsigtet efterspørgsel for august og september. Priserne uden for auktionen steg ikke så meget og faldt hurtigt tilbage til priserne før auktionen. Overordnet set ligger priserne under niveauet før COVID-19, lyder det fra Arla.

ege

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next