bannerPos

Arla rører ikke ved mælkepisen i august

Arlas acontopris for konventionel mælk forbliver uændret fra 1. august 2020. Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, være 243,0 DK øre/kg.
20-07-2020 13:10

Arlas acontopris for både konventionel mælk og økologisk mælk forbliver uændret fra 1. august.

Der kommer ingen ændringer til mælkeprisen fra Arla i næste måned. Arlas acontopris for konventionel mælk forbliver uændret, meddeler selskabet.

Derfor vil Arlas acontopris for konventionel mælk af førsteklasses kvalitet baseret på GMO-frit foder, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, være 243,0 DK øre/kg.

Arlas acontopris for økologisk mælk forbliver ligeleds uændret fra 1. august. Arlas acontopris for økologisk mælk af førsteklasses kvalitet, hvor medlemmet har indsendt data for både Arlagården Plus og Klimatjek, vil være 303,6 DK øre/kg.

Om det aktuelle marked lige nu lyder det fra Arla:

- Overordnet set har råvarepriserne stabiliseret sig efter den tidlige effekt af opbyggelsen af nye lagre i forbindelse med, at landene er begyndt at genåbne efter nedlukningerne. Den seneste GDT-auktion resulterede i en rekordstigning i WMP-priserne, primært som følge af kortsigtet efterspørgsel for august og september. Priserne uden for auktionen steg ikke så meget og faldt hurtigt tilbage til priserne før auktionen. Overordnet set ligger priserne under niveauet før COVID-19, lyder det fra Arla.

ege

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next