Notering fortsætter op hos Himmerlandskød

Foto: Anne Louise Mikkelsen
Sommerperioden nærmer sig, grilssæsonen er så småt i gang, og det betyder, at Himmerlandskød igen, igen har sat noteringen for kalve- og oksekød op.
Alle kategorier stiger mellem 50 øre til én krone.
- Afsætningssituationen til detailhandlen er stabil på hele Himmerlandskøds sortiment af dansk okse- og kalvekød. De dyrere udskæringer af både okse- og kalvekød finder fortsat stor afsætning til foodservice – herunder restaurations- og cateringbranchen, der er godt oppe i gear. Der afsættes tilmed et øget antal burgerbøffer til foodservice, skriver Himmerlandskød
Kategorierne stier således:
- Kalve og kvier under 12 mdr. +0,50 DKK/kg
- Ungtyre under 24 mdr. og kvier stude under 16 mdr. +0,75 DKK/kg
- Stude, kvier, unge køer under 42 mdr. +0,75 DKK/kg
- Køer over 42 mdr. +1,00 DKK/kg
- Tyre over 24 mdr. +1,00 DKK/kg