Årets første HandelsErfa i Vissenbjerg

Velas afvikler årets første markedsmøde tirsdag og onsdag den 25. og 26. februar.

Når Velas inviterer til årets første HandelsErfa i Vissenbjerg, er det som altid chefanalytiker i AgroMarkets, John Jensen, som styrer slagets gang og stiller skarpt på finans- og råvaremarkederne. Det sker tirsdag og onsdag den 25. og 26. februar klokken 9.45-14.30 på Damsbovej 11.

Om formiddagen præsenterer John Jensen blandt andet Danmarks mest omfattende oversigt over hvilke planteværnsmidler, der udgår og kommer til. Desuden bliver deltagerne klogere på forventningerne til priserne på gødning, energimarkedet og de risici og udfordringer, der er ved kontrakt- og spotpriser samt på den økologiske produktion.

2019 var et udfordrende år for den økologiske produktion, og mange måtte sælge til konventionelt brug. Hvordan får man en bæredygtig økologisk bedrift i 2020, belyses på mødet.

Eftermiddagen står i finansmarkedets tegn, når John Jensen retter blikket mod den ventede recession. Politikere og nationalbanker ser allerede på tiltag for at udskyde recessionen, men chefanalytikeren maner til ro. Recessionen vil komme, men ikke endnu, forudser han.

Efterfølgende bliver der sat fokus på den øget opmærksomhed på klimaet og social lighed samt hvilke konsekvenser, det vil have for danske landmænd, før dagen slutter med udnævnelsen af Danmarks billigste finansiering lige nu.

Alle interesserede er velkomne. Tilmelding til Velas er dog nødvendig senest den 17. februar.

Læs også