Markedsnoter: Optur i fødevareprisindeks
FAO’s fødevareprisindeks steg igen i marts, og dermed er fødevareprisindekset steget med 3,5 procent i 2019. Det er imidlertid især stigende priser på mælkeprodukter, der trækker de globale fødevarepriser i vejret, imens priserne på korn og vegetabilske olier er faldet. Det skriver Palles Blog på Agrocom.dk.
- Det globale fødevareprisindeks steg marginalt fra 166,8 til 167 point i marts og ved udgangen af 2018 lå i
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her






































