Mere komfort og større løftekapacitet til Scorpion

Claas har netop opdateret fem Scorpion-teleskoplæssere i tre- og firetons-klassen, der tilbyder forbedret komfort, stabilitet og løftekapacitet.

Med fem nye modeller opgraderer Claas nu Scorpion-teleskoplæsserne. Det er modellerne Scorpion 733, 1033, 638, 738 og 742, der får en overhaling. Det giver blandt andet op til 300 kg mere løftekapacitet, så der er lidt flere kræfter til de tunge opgaver.

Med den nye Smart-Loading-teknologi, der inkluderer funktioner som automatisk skovltilbageføring og automatisk tilbagetrækning af teleskoparmen, lettes førerens arbejdsbyrde betydeligt.

Teleskoplæsserne er udstyret med en kraftig 143 hestekræfters Liebherr-dieselmotor med Dynamic Power for optimal motorstyring. Scorpion 738 og 742 kan nu fås med den nye Varipower 3, der giver 20 procent mere trækkraft til de mest krævende opgaver. Serien tilbyder løftekapacitet fra 3,3 til 4,2 ton og en løftehøjde fra 6,7 til 10 meter.

Kabinen er blevet redesignet for bedre ergonomi med justerbart rat, forbedret bremsepedal og et større airconditionanlæg. Derudover er der praktiske funktioner som LED-forlygter med Coming Home-funktion og en trykaflastningsknap for lettere betjening af hydraulik.

Læs også