Ziegler får ny strategi og dansk frontfigur

Martin Dalsgaard Jensen er blevet ansat som ny dansk area sales manager i den tyske producent af landbrugsmaskiner, Ziegler GmbH, der ændrer sin salgsstrategi i Skandinavien.

Målet for Ziegler er at styrke markedstilstedeværelsen i Skandinavien og imødekomme behovene hos handelspartnere og slutkunder bedre. Konsolideringstiltag vil nu muliggøre en hurtigere reaktionstid og forbedret kundeservice for det komplette produktsortiment af jordbearbejdningsmaskiner, skærevogne og høstteknologi, lyder det i en pressemeddelelse fra Ziegler.

Martin Dalsgaard Jensen, der bor i Nykøbing Sjælland, kommer med mange års omfattende erfaring inden for landbrugssektoren, og i det tyske firma er der stor glæde over den nye medarbejder.

- Hans ekspertise og lokale markedskendskab vil være medvirkende til at positionere vores produkter endnu bedre i Danmark og hele Skandinavien, siger administrerende direktør Josef Ziegler.

Ziegler har hovedsæde i Bayern, og er især kendt for sin ekspertise inden for høstteknologi, særligt raps-høstmaskiner, og har et bredt sortiment af transportløsninger til landbrugsmaskiner

Læs også