Strategisk maskinsamarbejde fortsætter

Den hidtidige største maskinhandel på hele 17 maskiner er netop indgået mellem Kring Agro A/S og Semler Agro A/S.

Semler Agro og Kring Agro har i dag indgået aftale om forlængelse af deres partnerskab som medfører levering af otte John Deere-traktorer, to John Deere-mejetærskere, to John Deere-sprøjter, én Kramer 447 teleskoplæsser. Dertil kommer tre Väderstad-redskaber, blandt anden en stor 9,25 meter Väderstad Carrier med de nye og revolutionerende Cross-Cutter disc, samt en stor grubber. Alt i alt er der tale om en ordre på 17 maskiner fra Semler Agro.

Kring Agro, der er et topmoderne markdriftsselskab med et dyrket areal på 2.000 hektar inklusive forpagtnings- og pasningsaftaler, har sit fokus på planteproduktion indenfor salgsafgrøderne hvede, byg, maltbyg, raps og græsfrø.

Udover markdriftsselskabet, Kring Agro, udvikles og produceres der også avlsgrise i søsterselskabet Avlscenter Rønshauge A/S.

Professionelt samarbejde

- Vi ser frem til at udvide vores samarbejde med Semler Agro. Der er tale om et partnerskab, vi har haft siden 2016, og som har levet op til vores fulde tilfredshed. Samarbejdet har været det rigtige for os, siger Mads Kring, der er ejer af Kring Agro A/S, og tilføjer:

- I dag har vi indgået en længevarende operationel leasingaftale, hvor det vigtigste for os er at kende TCO-omkostningerne (Total Cost of Ownership), så vi ved, hvad den præcise maskinomkostning er pr. hektar, siger han

- Vores målsætning for Kring Agro er at drive et højeffektivt præcisionslandbrug med højt afkast til gavn for både klimaet og bundlinjen. Derfor er alle selvkørende maskiner også udstyret med fuld gps-styring og meget af den nyeste teknologi, således vi kan opnå et større output for mindre input, forklarer han.

- Hos Kring Agro opererer vi i en branche med små marginaler og store udsving. Oppetid og rettidig omhu er derfor helt afgørende, og Semler Agro er for os en professionel og innovativ samarbejdspartner, hvor serviceniveauet er helt i top, siger Frank Lorentsen, der er markdriftschef hos Kring Agro.

- Semler Agro har stor faglig kompetence blandt deres medarbejdere og høj fleksibilitet. Alt sammen er af stor værdi for vores markdrift, slutter Frank Lorentsen.

Operationelt samarbejde

Også hos maskinleverandøren er der glæde over dagens handel.

- Vi har indgået en stor maskinhandel, der er en længevarende aftale om levering af maskiner til markdriftsselskabet Kring Agro. Allerede tilbage i 2016 indgik vi vores første strategisk samarbejde med Kring Agro, og det har vi nu bekræftet i en ny aftale, forklarer Lars Frederik Henningsen, der er salgsdirektør for Semler Agro.

- Handelen er en fullline-pakke fra os, hvor John Deere, Väderstad jordbearbejdningsmaskiner, Kramer hjul- og teleskoplæssere indgår. Alle maskinerne har leveringsdato frem til 1. juli 2021. Vi har været glade for at have en professionel partner som Kring Agro, der gennem deres dedikerede medarbejdere bruger den teknik, vi leverer til det yderste. Kring Agros brug af systemerne har gjort, at vi til fælles gavn, har haft et solidt datasæt som blandt andet er brugt til at analysere brændstofforbrug og maskineffektivitet i dybden, dette er vigtig viden for os som maskinleverandør, påpeger salgsdirektøren.

Lars Frederik Henningsen understreger, at Semler Agro er en landsdækkende maskinleverandør med en klar ambition om at være den bedste samarbejdspartner for landbruget. Selskabet beskæftiger cirka 250 medarbejdere fordelt på 13 lokationer og har mere end 80 rullende værksteder, som tilbyder en stærk og effektiv service og rådgivning.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Faktaboks om handlen:

Traktorer:
John Deere 9620 RX
To stk. John Deere 8R340
John Deere 6250R
John Deere 6215R med frontlæsser
John Deere 6195R
John Deere 6170M
John Deere 5125R

Mejetærskere:
To stk. John Deere S785

Øvrige maskiner:
To stk. John Deere R4040i
Én Kramer 447 teleskoplæsser
Väderstad 925 Carrier
Väderstad Rexius 1230
Väderstad Rapid 600C
Grange 6 meter grubber

 

Læs også