Massey Ferguson-forhandler øger bundlinjen

Regnskabsåret 2019/2020 blev godt for den nordsjællandske maskinforretning Helsinge Maskinforretning. De formåede nemlig både at øge top- og bundlinje i et år, der ellers for mange bød på turbulente tendenser og aflyste arrangementer.

Således leverede landbrugsmaskinforhandleren en bruttofortjeneste på 17,6 millioner kroner mod 16 millioner året før, samt et resultat efter skat på knap 4 millioner, og altså godt 758.000 mere end i regnskabsåret 2018/2019.

Dermed har selskabet en egenkapital på 17,8 millioner kroner.

Helsinge Maskinforretning blev grundlagt i 1964 og specialiserer sig i handel med maskiner og reservedele samt reparation heraf, primært til entreprenørbranchen, landbruget, bogligselskaber og kommuner.

- Vi har nu med over 56 års erfaring udviklet os til at være en af Nordsjællands største maskinforretninger. Dette er ikke mindst sket ved hjælp af vores trofaste medarbejderstab, som i dag tæller 30 medarbejdere, som alle er specialuddannede, og som er med til at sikre vores kunder faglig og reel betjening, skriver de på hjemmesiden.

Virksomhedens forretningsareal, som stadig er under udvikling, er udbygget til at være på over 4.000 kvadratmeter. Herfra styres det daglige arbejde indenfor salg, service og administration.

 

Læs også