DeLaval skruer op for innovationen

DeLaval har det seneste år lanceret flere innovative produkter fx Evanza og VMS V300/V310. Men det stopper ikke der, oplyser selskabet, der nu er klar med en ny malkekarusel og en parallelmalkestald.

Fast flow princippet i DeLaval malkekarrusel E300 er kendetegnet ved blandt andet DeLaval FastBail, der er en unik 15
Fast flow princippet i DeLaval malkekarrusel E300 er kendetegnet ved blandt andet DeLaval FastBail, der er en unik 15" vinklet bås, som er designet for at sikre en hurtigere og mere effektiv bevægelse af køer og hurtigere og mere effektive rutiner for malkere.

DeLaval sparker 2021 i gang med to nye salgsemner til brug for mælkeproduktionen, nemlig DeLaval malkekarrusel E300 og DeLaval parallelmalkestald P500. 

Den nye DeLaval malkekarrusel E300 er designet ud fra fast flow princippet. Det betyder, at den hjælper mælkeproducenten med at malke effektivt, sikkert og roligt og med et optimalt koflow. 

DeLaval parallelmalkestald P500 er bygget til at sikre en høj effektivitet i større besætninger, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det er den eneste malkestald med tre muligheder for at optimere koens flow gennem malkeprocessen, og så har den ingen sekvenslåge monteret i gulvet. 

- DeLaval malkesystemer er designet ud fra vores kunders og dyrs behov. Det er komplette malkesystemer, der fokuserer på kotrafik, kokomfort, effektivitet og komfort for malkeren - og højt udbytte, siger projektleder hos DeLaval, Leif W. Mortensen, og uddyber:

- Det giver landmanden fuld kontrol over hans besætning, når den kombineres med DelPro™ besætningsstyrings software, der gør det nemmere for ham at træffe de rigtige beslutninger. 

E300 er i familie med heavy duty 24/7 karruseller, og kan fås med 2 platformtyper, den indad skrånende beton eller den unikke udad skrånende stålplatform. 

- Og sammen med den unikke DeLaval teat spray robot TSR, der er utrolig arbejdseffektiv, kan den være med til at reducere arbejdstimer. DeLaval parallelmalkestald P500 er designet til at gøre mere på mindre plads, den gør det til et ideelt valg til både nybyg og til at opgradere i eksisterende malkestald. Evanza malkesæt passer godt til begge malkesystemer, siger projektlederen.

DeLaval har samarbejdet med landmænd til at designe næste generation af malkestalde og malkekarruseller, og dermed forstår vi moderne mælkeproducenters udfordringer. Det afspejler sig i flere nye teknologier, som giver øget produktivitet.

hka

Læs også

Hjullæssere opdateret
Ny pakker på storballepresser
Nye læssere fra Schäffer
Mere fynsk New Holland
Flere nye produkter på vej
Langtidsholdbare sliddele